1.Загальні положення

1.1.Дана Політика Конфіденційності (далі - 'Політика Конфіденційності') є невід'ємною частиною Угоди користувача (далі 'Угода'), розташованому за адресою https://triphearts.com/ua/terms-of-use. Терміни і поняття, що використовуються в Політиці Конфіденційності аналогічні термінам і поняттям, використовуваним в Угоді.

1.2.Політика Конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття Персональних даних (відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), зібраних за допомогою Сайту.

1.3.Персональні дані отримує Адміністратор від користувачів під час використання ними Сайту.

1.4.Використовуючи будь-яку частину Сайту або пройшовши процедуру реєстрації, Користувач автоматично надає свою повну і беззастережну згоду з умовами Політики Конфіденційності. Користувач не має права використовувати Сайт, якщо він не згоден з умовами Політики Конфіденційності або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати такі угоди. В цьому випадку, Користувачеві забороняється використовувати Сайт, будь-яку інформацію, розміщену на Сайті, будь-які послуги, які надаються за допомогою Сайту і Користувач зобов'язаний покинути Сайт.

1.5.Адміністратор обробляє Персональні дані Користувача відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Політика Конфіденційності розроблена відповідно до положень цього закону.

2.Вікові обмеження

2.1.Вам повинно бути 18 і більше років для використання даного Сайту. Неповнолітнім дітям заборонено використовувати Сайт.

3.Збір інформації

3.1.Адміністратор здійснює збір і обробку (включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, оновлення, зміна, використання, передачу, поширення, знеособлення, видалення) такої інформації / даних про Користувача:

  • Дані, що надаються Користувачем при заповненні реєстраційних форм і в процесі користування сайтом;
  • Дані, які автоматично передаються Сайту в процесі його використання за допомогою встановленого на пристрої Користувача програмного забезпечення, в тому числі IP-адреса, дані файлів cookie, інформація про браузер Користувача (або іншої програми, за допомогою якої здійснюється доступ до Сайту) , технічні характеристики обладнання і програмного забезпечення, що використовуються Користувачем, дата і час доступу до Сервісів, адреси запитуваних сторінок і інша подібна інформація.

3.2.Політика Конфіденційності застосовна тільки до інформації, що обробляється в ході використання Сайту. Адміністратор не контролює і не несе відповідальність за обробку інформації сайтами третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступним на Сайті.

4.Використання інформації

4.1.Метою збору, зберігання і обробки Персональних даних є забезпечення повноцінного функціонування Сайтом, а саме:

  • Забезпечення дотримання Угоди і Політики Конфіденційності, включаючи боротьбу з шахрайством і образами;
  • Поліпшення якості Сайту, зручності його використання, розробка нових функціональних можливостей Сайту;
  • Контроль загальної та індивідуальної активності користувачів;
  • Оцінка деяких факторів особистої інформації, зокрема, для аналізу і прогнозування особистих переваг, інтересів;
  • Зв'язок з Користувачем, в тому числі відправлення повідомлень, запитів та інформації, що стосуються використання Сайту, а також обробка запитів і заявок від Користувача;
  • Розсилка Користувачам рекламних матеріалів і інформації, необхідної для роботи з сайтом;
  • Інші цілі, що не суперечать чинному законодавству України.

5.Передача інформації

5.1.Адміністратор розкриває Персональні дані та іншу інформацію користувачів виключно в цілях, пов'язаних з публікацією користувачами оголошень і доступом до цим оголошенням інших Користувачам. Приймаючи умови Політики Конфіденційності, Користувач погоджується з розкриттям внесених ним даних всіх Користувачів Сайту з урахуванням умов і обмежень, встановлених Політикою Конфіденційності.

5.2.Відповідно до вимог чинного законодавства України Адміністратор може розкривати частину даних Користувача третім особам в цілях, пов'язаних з їх законними правами і повноваженнями, в тому числі державним органам і установам, при дотриманні встановленого порядку надання таких даних.

6.Захист інформації

6.1.Адміністратор вживає всіх розумних запобіжних заходів для захисту конфіденційності даних від несанкціонованого доступу та неналежного використання, однак не несе ніякої відповідальності у випадку отримання доступу до конфіденційної інформації третіми особами.

7.Додаткові умови

7.1.Адміністратор має право вносити зміни в Політику Конфіденційності без попереднього повідомлення про це Користувача. Всі внесені зміни будуть доступні у вигляді нової редакції Політики Конфіденційності, розміщеної на Сайті за адресою https://triphearts.com/ua/privacy. Всі зміни Політики Конфіденційності вступають в силу з моменту їх публікації. Використовуючи Сайт, Користувач підтверджує свою згоду з новими умовами Політики Конфіденційності в редакції, яка діє на момент використання Користувачем Сайту.

7.2.У випадку визнання недійсної або нездійсненної будь-якої частини Політики Конфіденційності, інші частини Політики Конфіденційності залишатимуться в силі. Відмова Користувача від будь-якого положення або умови Політики Конфіденційності, або будь-яке їх порушення не скасовує дію цього положення або умови.

7.3.До Політиці Конфіденційності і відносинам між Адміністратором та Користувачем, застосовується законодавство України. Кожна сторона повністю погоджується з тим, що відповідні суди України мають виняткову юрисдикцію щодо будь-яких претензій і суперечок, які стосуються Політики Конфіденційності.